Habfajták

A poliuretán hőszigetelő hab az egyik legjobb hosszú távú befektetés, hiszen használatával a fűtési és hűtési energiafelhasználás akár 60-70%-a megtakarítható. Sejtszerkezetük szerint megkülönböztetünk nyitott cellás és zártcellás hőszigetelő habokat.

Nyitott cellás szórt habrendszer

Nyitott cellás szórt habrendszer

A szórási technológiával felvitt nyitott cellás szigetelő hab néhány másodperc alatt 1:100 arányban habosodik, ezzel kitűnő hő- és légszigetelő és víztaszító bevonatot képez. Jól használható tetők, falak, házak és csarnokok, valamint ipari létesítmények szigetelésére.

Tudjon meg többet a nyitott cellás hőszigetelő habról!

Nyitott cellás hőszigetelés

Zárt cellás szórt habrendszer

Zárt cellás szórt habrendszer

A kétkomponensű zárt cellás szórt poliuretán szigetelőhab (SPF) valamennyi lakóépület és kereskedelemi célú épület szigeteléséhez jól alkalmazható. A szórási technológiával felvitt anyag 40-szeresére tágul, ezáltal tökéletesen hő- és vízálló bevonatot képez. Rendkívül változatos felhasználhatóságának köszönhetően nélkülözhetetlen az építőipari szigetelőanyagok között.

Tudjon meg többet a zárt cellás hőszigetelő habról!

Zárt cellás hőszigetelés

Tetőszigetelés vagy épületfelújítás előtt áll?
Kérjen árajánlatot hőszigetelésre!

Árajánlatkérés

Hogyan készül?

  1. Szórásos eljárással folyékony anyagot fújunk a falra, kúszótérbe vagy mennyezetre.
  2. Az anyag néhány másodperc alatt 1:100 arányban habosodik.
  3. A rugalmas habtakaró tökéletesen lezárja a réseket és repedéseket.
  4. A hab minden felülethez odatapad, ezzel elzárva a légmozgás útját.
  5. A felesleg könnyedén levágható.

Rólunk

Cégünk, a Profipur Bt. 1997-ben alakult. 2012-ben jelentős technikai fejlesztést követően korábbi tevékenységi körünket a hiánypótló poliuretán hőszigeteléssel bővítettük.

Családi vállalkozásunk a kezdetektől közeli, szinte családias kapcsolatot ápol a megrendelőkkel, ezzel célunk, hogy igényeiket pontosan megismerjük és azokhoz igazodva, a számukra lehető legtökéletesebb kivitelezést nyújthassuk.